Gwoon, Beter Bed, kees, Jan, Old Amsterdam, Stad Rotterdam, Ici Paris, etc etc, maak uw merknaam niet belachelijk door bestaande woorden of namen te gebruiken.
Is het Compass-group of is de vrouw wil geen seks meer meest logische benaming.
En maar klagen als iemand een britse sex dating woord gebruikt dat op uw merknaam lijkt: U krijgt nooit het alleenrecht op bijvoorbeeld het woord start. .
Uw leven geven om de huidige democratie te bewaken, in stand te houden, te verdedigen tegen.Ook brachten we u toen op de hoogte van de door ons voorgenomen communicatie naar de lifteigenaren.De beroemde Peter Paul de Vries van Value8 verrekt het 45 miljoen te rectificeren.Iedereen mag de naam gwoon gebruiken.Blijft Marc van.Nee, we kijken natuurlijk niet binnen eigen grenzen naar de slachtoffers van het gevoerde democratische beleid.Want allerlei zaken waarvoor ook gestreden en gebloed is in het verleden staan op de tocht.En alsmaar klagen als iemand het woord people gebruikt, omdat u het merkrecht op het woord people heeft.
Gaat merkenbureau Vriesendorp Gaade afpakken omdat ik commentaar heb op de manier waarop Marc van W de naam kees misbruikt?
0572938 / woordmerkrecht DE boer Het zou beter zijn als de merkenbureau's alleen echte nieuwe namen registreren en geen bestaande plaatsnamen, voornamen en bestaande veelvoorkomende woorden.Westland 13 2751 EL Moerkapelle, Nederland.Maar Marc mag de naam kees blijven gebruiken.Maar niemand die ooit heeft beweerd dat het uit handen geven mocht leiden tot misbruik van het geschonken vertrouwen of dat de overdracht blijvend van aard zou zijn.Novagraaf is berucht vanwege merkrecht op wapenhandel van een bij Superunie aangesloten supermarkt: Hoogvliet.Maar denk nou gewoon eens in termen als waar rook is, is vuur!Gaat Vriesendorp Gaade de website ook afpakken omdat het te veel op adviesbureau lijkt?Wat een afgang, er is 45 miljoen gelogen, dat is 900 gelogen.Maar als we vragen om een rectificatie van deze vergissing van 45 miljoen gebeurt er niets., Mooie tekst van Peter.

[L_RANDNUM-10-999]