seksuele gezondheid kliniek wakefield

Het Centrum Seksuele Gezondheid van GGD Flevoland biedt hulpverlening en advies over seksueel overdraagbare aandoeningen (soa anticonceptie en/of over seksualiteit.
Buiten kantoortijd kun je contact opnemen met de spoedeisende hulp van het Flevoziekenhuis (Almere) of MC Zuiderzee (Lelystad).Meer informatie, een afspraak voor rijp voor de jongere dating sites een soatest of een gesprek kan online gemaakt worden.Je hebt dan een afspraak met een arts van het Flevoziekenhuis.PEP bij risico op hiv.De arts zal de verschillende opties in relatie tot de zwangerschap met je bespreken.Een verwijsbrief is niet nodig. .De GGD stuurt geen post naar het huisadres.Deze hulpverlening kan ook anoniem aangeboden worden.
PEP is een behandeling van vier weken met hiv-remmers.Ook als je al besloten hebt dat een aantal vrouwen van gegevens je een abortus wilt, kun je hier een afspraak maken voor hulp bij afbreking van de zwangerschap.Mensen kunnen met hun vragen naar de huisarts gaan. .Heb je minder dan 72 uur geslacht treff nrw geleden onveilige seks gehad en ben je bang dat daarbij hiv aan jou werd overgedragen?Wilt u graag de paden op en de lanen in, maar heeft u een jonge baby die nog niet met u mee kan lopen?PEP (Post Exposure Profylaxis) kan in zo'n geval het risico sterk verkleinen dat dit virus uitgroeit tot een definitieve hiv-infectie.Spreekuur keuzehulp bij onbedoelde zwangerschap, ben je zwanger en heb je vragen over een onbedoelde zwangerschap of over abortus, dan kun je telefonisch (via ) een afspraak maken voor een gesprek hierover.
[L_RANDNUM-10-999]